[abc-bookingform]
[abc-single calendar=1]

Flott villa på La Manga med en fantastisk beligenhet og eget basseng med utedusj, her slipper dere å dele det med andre! Villaen er på ca 160kvm i tillegg en overbygd hagestue på 25kvm.
Boligen ligger ytterst på lamanga stripen, gangavstand til resturanter og butikker. En fantastisk strandbar ligger rett ved. Her kan man nyte en nydelig drink eller spise en bedre middag. Veldig gode bussforbindelser med kun 500 m til stoppeplass hvor det går buss hele døgnet i høysesong og ellers også gode forbindelser utenom høysesong.

Kun 100-150 meter fra populær strand med restauranter, strandbarer og aktiviteter. Nær pitch & put bane og driving ranch. 
Herlig klima og 320 soldager! Perfekt for familier, golfere, venneturer, pensjonister og alle som ønsker å kunne kombinere rolige solrike feriedager på stranden og ved bassenget, med et rikt utvalg av aktiviteter og opplevelser.

Nydelig utsikt fra takterassen, her har man panorama utsikt over kanalen, kanalen som har gitt navnet Veneziola etter Venezia, i tillegg kan man se utover middelhavet.
Boligen og eiendommen er barnevennlig og trygg og passer for familier i alle aldre. 

Boligen er fullt utstyrt med komplett kjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin, sengeklær og hånduker, hårføner, TV med norske TV-kanaler og gratis trådløs internett, i tillegg er det flere tilgjengelige sykler, både voksen-, juniorsykler samt barnesykkel med støttehjul, 4 tennis racketer, barneseng og barnestol, alt dette er inkludert i leie.

Aircondition i alle soverom samt varmekabler i alle rom(for evt bruk i vintermåneder)

Boligen har 4 soverom og 2 bad.

 • Soverom 1: – 1.etg – Dobbeltseng  
  Soverom 2: – 1.etg – 2 enkle senger 
  Soverom 3: – 2.etg – Dobbeltseng 
  Soverom 4: – 2.etg – 2 enkle senger
Beliggenhet
Middelhavets perle

Mer info om la manga

Beliggenhet

La Manga er en halvøy i regionen Murcia i Spania som ligger på Costa Cálida (Den varme kysten). De siste ti årene har antallet tilreisende turister økt sterkt, og området besøkes årlig av flere hundre tusen mennesker. La Manga er bygget på en sandbank, og senere er grunnen forsterket av spanske myndigheter og utbyggere for å hindre at vær og vann skal vaske vekk sanden som naturen har brukt flere tusen år på å skylle opp. Fra start til slutt er La Manga om lag 25 kilometer lang, og har kun innfartsåre i en ende.

Middelhavet perle

Den vakre La Manga halvøyen kalles ofte for Middelhavets perle, og ligger idyllisk til med Middelhavet på den ene siden og saltvannslagunen Mar Menor på den andre siden. Kritthvite strender strekker seg milevis ut på begge sider av La Manga halvøyen, med krystallklart badevann. Dette er Costa Calida” den varme kysten”, med behaglige temperaturer selv midt på vinteren.​​

Naturens spa

Mar Menors salte og mineralrike vann er kjent i Spania som naturens eget spa. Vannet og den spesielle leiren, virker positivt på en rekke hudplager, i tillegg til en generell helseeffekt. Ved starten av La Manga ligger fiskelandsbyen Cabo de Palos med havnen som et naturlig midtpunkt, og fyret som landemerke. Her finner du noen av La Mangas beste fiskerestauranter foruten en rekke barer og utesteder.

Mar Menor

Mar Menor - “det lille havet” er et eldorado for den som er glad i å bade og passer ikke minst for de yngste på grunn av de langrunne strendene. Mar Menor holder i gjennomsnitt et par grader høyere temperatur enn Middelhavet, og for de tøffeste er det mulig å ta en dukkert selv på vinteren. På La Manga får du følelsen av å bo på en sydhavsøy med hav på alle kanter, og du kan du nyte både soloppgang og solnedgang over havet.

Aktiviteter på og rundt La Manga

For den aktive er det kort avstand til aktiviteter som golf, tennis, seiling, kiting, surfing, jetski, dykking, kanopadling, hesteriding, gokart, sykling og gåturer i nasjonalparken, båtturer, vannparker, gjørmebading, spa, jazzfestival, shopping, kulturtilbud og mye mer….

Spania har blitt en av verdens ledende golf destinasjoner og mange golferes favorittland. Grunnene til dette er mange, men de viktigste er nok klima, kvaliteten på installasjonene og servicen, samt det komplementære tilbudet som tilbys ved siden av golfen. I Murcia/Alicante regionen er det over 20 golfbaner og stadig nye baner er under utvikling. Mange av banene har også huset viktige europeiske golfturneringer. Flotte forhold hele året. Høysesong fra midten av februar-mai til september-november.

Naturens eget SPA, Mar Menor.
Mar Menors salte og mineralrike vann er kjent i Spania som naturens eget spa. Vannet og den spesielle leiren, virker positivt på en rekke hudplager, i tillegg til en generell helseeffekt. Leiren kan være vanskelig å finne, men f. eks. på Mar Menor stranden ved urbanisasjonen Los Miradores og Seychellene, er det mulig å finne denne leiren. Leiren smører du på hele kroppen, og lar den tørke i solen, før du vasker den av deg i havet igjen.

Vil du ha en aktiv kontrastferie kan du spille golf den ene dagen og stå/gå på ski den neste. Europas sydligste og Spania ‘s største ski destinasjon er Sierra Nevada som ligger ca. 3 timers kjøring fra boligen. Her finner du ca. 100 nedfarter på ca. 100 km fra 2-3.000 meter over havet. Også langrenn og off- piste muligheter. Anlegget er åpent fra slutten av november og ut april

Link til hjemmeside, (Engelsk)

Det er mye man kan oppleve/være med på her på La Mange stripen .
Ett eksempel på dette er havnen Tomas Maestre Marina, hvor det blant annet går båtturer til ulike steder. Denne havnen ligger 2-300 meter forbi den siste oppgitte butikken, man kjører da i gjennom en portal før havnen.

Link til turistside,

På La Manga stripen finner du et stort utvalg av restauranter, barer og et heftig uteliv om sommeren. Her finner du også langstrakte hvite sandstrender med et stort utvalg av vannsport aktiviteter. Norges Fotballforbund har eget anlegg like ved La Manga, og flere norske og utenlandske fotballklubber bruker dette anlegget til trening om vinteren, eks. La Manga Cup.

Du kan også dra til Cabo de Palos, en pitoresk fiskelandsby som byr på fantastiske restauranter og et stort spennende søndags marked.

Ønsker du å surfe eller ligge på en fantastisk strand litt bort fra turiststrendene, anbefales Caleblanque national park

Vil du..

Bestille et opphold i Casa Veneziola?

Se bilder av Casa Veneziola?

Kontakt oss !

  Skriv en ny vurdering for Gjesteboken

   
   
   
   
   
  Felt merket med * er obligatoriske. Din E-postadresse vil ikke bli publisert. Det er mulig at ditt bidrag vil kun være synlig i gjesteboka etter at vi har gjennomgått det. Vi forbeholder oss retten til å redigere, slette eller ikke publisere vurderinger.
  15 oppføringer.
  Hege Pedersen Hege Pedersen skrev på på 22. april 2023 10:35
  Vi var to familier med barn midt i april og hadde ei flott uke. Huset ligger ytterst på La Manga i et rolig strøk, veldig barnevennlig, kort avstand til det man trenger av butikker, restauranter, eventuelt bar osv. Nærme strand og muligheter for å gå på turer i fine omgivelser. Huset er moderne med alt av møbler og inventar inkl barneseng, sykler, tv med bl.a norske kanaler, WiFi og mer. God planløsning og fine rom. Bassenget er adskilt fra hageområdet som var et kjempepluss når vi reiser med små barn. Ved siden av bassengområdet er det eget området/lounge med sitteplasser og grill. Vi hadde leiebiler og fikk se mer av La Manga og Alicante på avreisedagen. Hadde ei flott uke, kan anbefale hus og område videre
  Stig Stig fra Grimstad skrev på på 30. november 2022 02:28
  Vi var nede i månedskiftet September/oktober og hadde en veldig fin uke 😄, fin temperatur midt på dagen for bading og snorkling. Syklet litt rundt på morgenene mens flere kveldene gjerne ble brukt på restauranter i området.
  Jarl Holmen Jarl Holmen fra Langhus, Norge skrev på på 16. juli 2017 19:14
  Huset var virkelig deilig med stor åpen flate i 1 etg og 4 fine soverom med aircondition av god standard. Bassenget var imponerende stort og delikat og ble benyttet både dag og natt. Deilig med norske tv kanaler så vi ikke gikk glipp av sommertoget minutt for minutt he he... Superkort vei til stranda og et fantastisk badevann med svært få mennesker på stranda. Dette gir en følelse av at du er på en privat strand. Ikke et typisk syden sted kanskje men nok restauranter og barer til at en får det en trenger :p Vi hadde leiebil i hele perioden som var kjekk å ha.
  Heidi Heidi fra Oslo området skrev på på 25. juli 2016 03:14
  Takk for en kjempefin ferie i Casa Veneziola! Huset ligger usjenert til helt ytterst på La Manga. Flott bassengområde med masse plass! Utleier er alltid behjelpelig og tilgjengelig om det er noe du lurer på. Bassenget ble vedlikeholdt ofte og bra av engelsktalende personell. Eneste var at lys i basseng ikke fungerte. Alt du trenger er tilgjengelig innenfor 500 meter. Supermarcado, bakeri og strand. Vil spesielt anbefale Escuela de Pieter som ligger på La Mer siden. Der kan du leie strandstoler med parasoll og nyte en bedre lunsj. Ungene våre var mye på badelekene ute i vannet der og holdt seg sysselsatt i timer. Fint for både stor og liten. Vi dro på dagstur til Cartagena,besøkte Terra Natura i Murcia og brukte avreisedagen til å besøke ALicante by.Vi tok også båten over fra Tomas Maestra og til Santiago de la Ribera. Flott tur til et fint sted!Vi kommer gjerne tilbake 🙂
  Erik. Wroldsen Erik. Wroldsen fra Fjellhammer, Norway skrev på på 10. juli 2016 10:45
  Takk for en kjempefin ferie i Casa Veneziola! Vi var 4 voksne og 3 barn som nøt 10 dager i huset! Huset ligger usjenert til i fantastiske omgivelser helt ytterst på La Manga. Huset er velutstyrt og * * * en god planløsning. Flott bassengområde med masse plass! Takterassen ble flittig brukt av besteforeldrene som syns det var godt å trekke seg litt unna når barna sto på som verst i bassenget. Utleier er alltid behjelpelig og tilgjengelig om det er noe du lurer på. Bassenget ble vedlikeholdt ofte og bra av engelsktalende personell. Du * * * alt du trenger innenfor 500 meter. Supermarcado, panaderia/heladeiria, strand både i Mar Menor og Middelhavet. Vi hadde leiebil og fikk med oss søndagsmarked Cabo De Palos, dagstur til Cartagena, og brukte avreisedagen til å besøke Murcia by. Vi er kjempefornøyd med hele oppholdet og kommer gjerne igjen allerede til neste sommer! Anbefalles på det sterkeste! 🙂
  Siste innlegg

  Ønsker du å vite mer om Casa Veneziola, send oss en melding!