Guestbook

Comments:
Huset var virkelig deilig med stor åpen flate i 1 etg og 4 fine soverom med aircondition av god standard. Bassenget var imponerende stort og delikat og ble benyttet både dag og natt.
Deilig med norske tv kanaler så vi ikke gikk glipp av sommertoget minutt for minutt he he...

Superkort vei til stranda og et fantastisk badevann med svært få mennesker på stranda. Dette gir en følelse av at du er på en privat strand.

Ikke et typisk syden sted kanskje men nok restauranter og barer til at en får det en trenger :p

Vi hadde leiebil i hele perioden som var kjekk å ha.


Added: July 16, 2017
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Takk for en kjempefin ferie i Casa Veneziola! Huset ligger usjenert til helt ytterst på La Manga. Flott bassengområde med masse plass! Utleier er alltid behjelpelig og tilgjengelig om det er noe du lurer på. Bassenget ble vedlikeholdt ofte og bra av engelsktalende personell. Eneste var at lys i basseng ikke fungerte. Alt du trenger er tilgjengelig innenfor 500 meter. Supermarcado, bakeri og strand. Vil spesielt anbefale Escuela de Pieter som ligger på La Mer siden. Der kan du leie strandstoler med parasoll og nyte en bedre lunsj. Ungene våre var mye på badelekene ute i vannet der og holdt seg sysselsatt i timer. Fint for både stor og liten. Vi dro på dagstur til Cartagena,besøkte Terra Natura i Murcia og brukte avreisedagen til å besøke ALicante by.Vi tok også båten over fra Tomas Maestra og til Santiago de la Ribera. Flott tur til et fint sted!Vi kommer gjerne tilbake :)

Added: July 25, 2016
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Takk for en kjempefin ferie i Casa Veneziola! Vi var 4 voksne og 3 barn som nøt 10 dager i huset! Huset ligger usjenert til i fantastiske omgivelser helt ytterst på La Manga. Huset er velutstyrt og * * * en god planløsning. Flott bassengområde med masse plass! Takterassen ble flittig brukt av besteforeldrene som syns det var godt å trekke seg litt unna når barna sto på som verst i bassenget. Utleier er alltid behjelpelig og tilgjengelig om det er noe du lurer på. Bassenget ble vedlikeholdt ofte og bra av engelsktalende personell. Du * * * alt du trenger innenfor 500 meter. Supermarcado, panaderia/heladeiria, strand både i Mar Menor og Middelhavet. Vi hadde leiebil og fikk med oss søndagsmarked Cabo De Palos, dagstur til Cartagena, og brukte avreisedagen til å besøke Murcia by. Vi er kjempefornøyd med hele oppholdet og kommer gjerne igjen allerede til neste sommer! Anbefalles på det sterkeste! :)

Added: July 10, 2016
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Ideal para relajarse y desconectar
Estuvimos toda la familia, niños incluidos, durante una semana en agosto y todo fue muy bien. La casa, muy amplia y bien distribuida, permite disfrutar al mximo de la estancia, con una buena zona de piscina y una de barbacoa que se agradece mucho para las noches. Aunque las habitaciones de la planta baja son bastante calurosas, todas disponen de aire acondicionado. La playa (Mar Menor) est muy cerca, a * * * 100 metros, y es ideal para ir con niños pues es como un lago, sin olas, y muy poco profunda en los primeros 30 o 40 metros. La zona donde se encuentra la casa es muy tranquila, con muy pocos vecinos (lo que se agradece en la playa) y un supermercado muy grande a unos 2 km donde poder comprar cualquier cosa que falte. En resumen, un lugar para pasar unas vacaciones muy tranquilas y desconectar de todo.


Added: September 25, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Vi * * * hatt en fantastisk uke(siste i mai)på La Manga i dette flotte huset.Huset ligger nært til stranden(ca 100 meter).Vi var 6 voksne og 4 barn.Bassengområdet var rent og pent.Grillen ble flittig brukt,og supermarket 3 km unna * * * et godt utvalg.Huset ligger helt ytterst på La Manga stripen og vi var glad for å ha leiebil.Lite restauranter/barer å oppdrive.For barnefamilier er dette en innertier,rolig og stille nabolag,lite trafikk, langgrunn sandstrand og deilig badetemperatur på Mar Menor siden.Huset * * * 9 sykler inkl barnesykkel.Utleier er svært serviceinnstilt og er tilgjengelig på mail.Sjekk ut raskeste vei til Alicante, vi tok feil (2 timer)Det er langbord under tak ved siden av bassenget.Godt og lunt også på kveldstid.Vi vil få anbefale sterkt et opphold i Casa Veneziola og kommer gjerne tilbake hit igjen!!:D

Admin reply: hei, så bra at dere hadde et fint opphold i Casa Veneziola . Når det gjelder restauranter finnes det flere i nærheten, men disse er dessverre kun åpne i høysesongen. :)


Added: June 5, 2015
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
* * * hatt 2 fantastiske uker her på casaveneziola.Vi var 2 familier på 4 voksne og 5 barn.Meget bra uteområde/basseng/grillhytte.Trenger du noe ekstra feks barneseng etc så ringer du utleier på forhånd så pleier det å gå iorden.Kort vei til strand,fine turområder.det blir ikke siste tur til La Manga :)

Added: October 16, 2014
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Vi var 5 vuxna och 2 barn som hade en fantastiskt fin solig vecka ,6-13/9-14.
Fint hus,trdgård och pool. Nra till strnder,affrer och restauranger.
Huset vlutrustat ,finns till och med cyklar. Fina cykelvgar i omgivningen.


Added: September 14, 2014
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Vi * * * vært ei uke i villaen, fire voksne og fire barn. Vi * * * hatt det supert og * * * kost oss med bading og masse god mat. Helt supert med grill og masse uteplass.

Added: August 11, 2014
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Vi er 3 voksne par og 3 barn som hadde 14 fine dager i huset fra 28. juni til 12. juli 2014. Vi er alle strålende fornøyd.

Added: July 14, 2014
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Hei. Vi leide dette huset okt 2013. Fint Hus med fin beliggenhet. Var totalt 6 stk voksne og 6 stk barn (0-4år) Og huset var stort nok for oss. (måtte leie ekstra seng)
Det er en stor fordel at hele tomta er inngjerdet slik at små barn kan leke uten å stikke av.. he he
Stranda som ligger et steinkast fra huset var fantastisk, og da vi var utenfor sesongen så var vi nesten helt alene på stranda.. Fantastisk..
Eiger (TAJ) var veldig service instillt hele tiden. Og er alltid behjelpelig vis det skulle oppstå noen problemer. Selv om han er i norge eller offshore så * * * han folk som bor i samme "byggefelt" som stiller opp når det trengs.
ER også glad for at jeg hadde leiebil. stor frihet å komme deg litt rundt på stripa.
Anbefaler alle å leie dette hus. (Kommer til å leie igjen...)


Added: January 13, 2014
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
1 2 Last »